• Lorem ipsum

YAY, we gaan op VACAY!

YAY, we gaan op VACAY!

 

WOOHOO! 't Is vakantie! Allemaal goed en wel maar .. wat pak je allemaal (al dan niet) mee?
We maken hier even een fijn overzichtje voor jullie.

 

INPAKKEN EN WEGWEZEN

Ja inpakken, dat moet je doen natuurlijk. No way out. Niet de leukste job, maar een fijne trolley of kleurige rugzak maakt het al direct wat vrolijker, am I right? Het is ook wel fijn, vooral voor iets oudere kids, als ze hun eigen tasje hebben. Is er iets schattiger dan een peuter/kleuter met een trolley'tje? Laat hen die bv. vullen met hun eigen spullen en speelgoed. Deze zijn allemaal qua grootte oké voor handbagage in een vliegtuig trouwens. Ideaaaaal, vervelen zullen ze zich niet doen met zo vol koffertje/rugzakje ;-)

 

Linkje: check hier ons aanbod trolley's en rugzakken

 

 

 

 

ON THE GO

Een snackje hier, een tussenstop daar, een volle pamper dabei, zonnetje in de oogjes, .. allemaal dingen waarvoor je kleine handige spulletjes nodig hebt. We've got you covered! Een voorbereide ouder is er 2 waard!
Deze spullen zijn allemaal erg klein/opplooibaar. Dus ideaal on the go, want ze nemen weinig plaats in.

 

Linkjes: ezimoov sun roller / lassig changing pouch / natte doekjes en doosjes / snackbeker / auto organiser / thermische lunchtasjes / opblaasbare stoelverhoger / herbruikbare zakjes

 

 

 

 

WISHFULL THINKING

Ja kan maar hopen dat de kids uitslapen op vakantie hé? ;-) Misschien is een slaaptrainertje wel ideaal .. you never know!

 

Linkje: slaapwekkers aanbod

 

 

 

 

SPEELGOED ON THE GO

Je wil natuurlijk geen 10-tallen kilo's aan speelgoed lopen te zeulen. Zowel in de auto als op een vliegtuig is daar gewoon geen ruimte voor. Met deze kleine, fijne dingen zijn de baby's en kindjes wel even zoet.
TIP: pak speelgoed in en laat ze om het half uur, om de x km een pakje openen. Dit kan ook met speelgoed dat je al had he. Maar zo gaat de tijd iets beter vooruit en hebben ze telkens iets fijns om naar uit te kijken.

 

Linkje: speelgoed kids / speelgoed baby

 

 

 

MUSTHAVES BABY ON THE GO

Je luiertas (luiers, verzorging, melk, .. ) en lievelingsspeeltjes van je kleintje heb je waarschijnlijk standaard mee, maar deze dingetjes komen ook wel handig van pas on the go!

 

Linkjes: multifunctionele doek / melkpoederverdeeldoos / speelmat/ swaddles en tetradoeken / slabjes / slaapzakken bemini / reisbedjes

 

 

 

 

 

OP WIELTJES

Voor een baby en peuter heb je standaard een draagzak of wandelwagen bij. Maar vanaf kleuter is het wel interessant om een loopfietsje of stepje in het leven te roepen. Lange afstanden wandelen zit er nog niet echt in, maar met wieltjes onder gaat dat een pak vlotter he ;-)

 

Linkjes: loopfietsjes, steps en helmen / plooibuggy's / wandelwagens

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.