• Lorem ipsum

Van harte welkom bij Kleine ik, een baby- en kinderwinkel in het hartje van de Antwerpse gemeente Bornem, op wandelafstand van het ziekenhuis AZ Rivierenland. Héél handig als je daar gaat bevallen toch ;-)

Bij ons kan je terecht voor:

*  een volledige babyuitzet: van papfles tot kamerdecoratie en dus ook geboortelijstjes
* premature- en newbornkleding
* kinderkledij van 0 tot 12 jaar
* origineel speelgoed
* hebbedingetjes
* cadeautjes
* schoolspulletjes
* ...

Grotere stuks worden indien gewenst ook aan huis geleverd. Kleine Ik staat garant voor een goede service, en voor advies op maat. Jij als klant staat bij ons altijd op de eerste plaats! Wij doen ons uiterste best om met een klein team grootse dingen te verwezenlijken.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel, of vuur al uw vragen op ons af via telefoon, social media, email, ... Tot binnenkort? ;-)

 

 

2 zotte madammen met nog zottere ideeën

 

Een babyspeciaalzaak uit de grond stampen in the middle of Bornem? Tuurlijk! Deden we even, 10 jaar geleden. Beide nog met kleine (pamper)kindjes en zelfs nog eentje onderweg. Hoe zot was dat eigenlijk haha! En met dat rugzakje vol ervaring dachten we in volle coronatijd: we doen er eventjes een schoenenwinkel bij. Yay! WHY NOT! Want er was wel echt nood aan in onze regio, onze klantjes bij Kleine Ik vroegen er al zolang naar. Jullie vragen, wij draaien he ;-)

We zijn 2 gepassioneerde madammen met -ondertussen- veel kennis van zaken. Van het Allermooiste babygerief, tof speelgoed en hippe kinderkledij bij Kleine Ik tot de Zaligste kidsshoes bij Bot’in. De leukste, hipste merkjes vindt je bij ons! We blijven altijd vernieuwen en zorgen dat ons aanbod helemaal “on trend” is. We luisteren met plezier naar jullie feedback en tips. Bedankt om ons al 10 jaar te supporten en hopelijk nog many many many years to come! <3

xxx

Annelies, Vero, Mart en ons lievelingsteam