• Lorem ipsum

Bij ons kan je terecht voor een geboortelijstje groot of klein. Handig voor kersverse mama’s en papa’s die aan een volledige babyuitzet moeten beginnen… Wij loodsen jullie graag door de wonderlijke wereld der baby’s, met eerlijk advies en een persoonlijke aanpak.
In de winkel hebben we een heel ruim assortiment aan spulletjes en kleertjes maar uiteraard kan er ook op maat besteld worden. Zo kan iedereen naar eigen smaak een leuk lijstje samenstellen voor de toekomstige baby(s). In de webshop vind je alvast een leuke selectie van onze merkjes maar kom zeker ook eens langs in onze winkel ;-)

Een geboortelijst leggen wij op afspraak. Dit neemt een 3-tal uurtjes in beslag voor een eerste kindje. Dit kan tijdens onze openingsuren elke dag om 10u of om 14u. Een afspraak maken kan via mail: [email protected] of op het nummer 03/344.24.01. Of je kan natuurlijk ook altijd eens binnenspringen in de winkel. We nemen dan een leuke goodiebag met brochures, een papieren ‘alles erop en eraan’- lijstje, staaltjes, … voor u klaar. Dit is gewoon gratis af te halen, zonder verplichtingen nadien. Kom dus gerust even langs voor wat meer info.

We vragen om je lijstje toch zeker te komen leggen een 3 à 4 maanden voor de uitgerekende datum. Tijdens de zomermaanden en de kerstvakantie zijn levertermijnen langer dus hou daar rekening mee als je dan uitgerekend bent. Hoe vroeger hoe beter ;-)

 

Klik op de afbeelding om ons alles-op-en-aan-lijstje te downloaden:

 


Waarom bij Kleine Ik?

- Bij ons kan je alles onder één dak vinden: babyartikelen A tot Z, kleertjes van prematuur tot 12 jaar, speelgoed, deco, verzorgingsproducten, meubeltjes, kamers (op bestelling) etc.
- Het lijstje is volledig op maat van jullie wensen, we bestellen bij onze beschikbare leveranciers wat jullie willen
- We werken niet met aankoopverplichting. Enkel op kledij, producten in korting, slaapkamers en op maat bestelde items
- Persoonlijk advies tijdens het leggen van jullie lijstje en nadien
- Beheer je geboortelijst online (lees even verder voor meer info hierover)
- Jullie krijgen een afsluitbon van 10%* van het totaal verkochte bedrag op jullie geboortelijst. Eigen aankopen via de lijst tellen ook mee. *Enkel geldig bij lijstjes die in de winkel gelegd worden
- Woon je niet in de buurt? Ook dan kan je bij ons terecht! Leg een volledig online geboortelijstje en je krijgt bij ons 1 x per week gratis verzending van de goederen (tot 30kg) bij een waarde vanaf €75 - *hele grote stuks zoals meubels e.d. worden niet verzonden en dienen afgehaald te worden in onze winkel, dit bespreken we vooraf. 

Online je geboortelijst voorbereiden en beheren

We helpen je graag in onze winkel met het uitkiezen van alle essentials, de must-haves en de vind-ik-leuk producten voor op je geboortelijst. Via onze website kan je alvast van start gaan en jouw favoriete producten selecteren uit onze online catalogus. Dit lijstje van favorieten kan je dan doorsturen naar de winkel, zodat wij deze alvast kunnen toevoegen aan je geboortelijst.

>>> Hoe werkt dat, zo'n online lijstje van favorieten?

Bij elk product op onze webshop staat een knopje "Bewaar voor geboortelijst". Als je op dit knopje drukt, wordt het product toegevoegd aan je lijstje van favorieten.

Is dit de eerste keer, dan wordt er gevraagd om in te loggen:
     - Heb je al een account op onze website? Gebruik dan dezelfde logingegevens.
     - Heb je nog geen account op onze website? Maak er dan eerst een aan (wacht 5 minuutjes tot ook het geboortelijst systeem hiervan op de hoogte is ;-))

Je kan dan ook de naam van het lijstje ingeven en de vermoedelijke geboortedatum.

Producten kan je eenvoudig verwijderen of je kan extra stuks toevoegen. Bij kledij kan je ook de gewenste maat meegeven.

Klaar? Eenmaal je tevreden bent over je selectie, kan je het lijstje doorsturen naar de winkel. Wij zetten je lijstje dan om in een echte geboortelijst en contacteren je voor de afwerking. Op de echte geboortelijst kan je uiteraard nog vragen om producten toe te voegen of aan te passen in het geboortelijsten systeem (geboortelijst.be).


Heb je nog vragen? Stel ze ons gerust. Kom eens langs, bel ons op of mail gerust ;-)