• Lorem ipsum

Momenteel zijn wij in de laatste fase van een overschakeling van kassasysteem.
Kan je een lijstje niet vinden hieronder? Neem gerust contact met ons op.

Geboortelijstjes kan je hier vinden!

*** Lijstjes van onderstaande gezinnen zitten in ons oude systeem dat niet meer online is. Neem gerust contact met ons op indien u iets wil aankopen en/of de lijst wil bekijken.

Roos-Tasatan
Vanderhoeven-Coulommier
Buts-De Wit

 

- - -

 

Zelf een geboortelijstje leggen?

Bij ons kan je terecht voor een geboortelijstje (groot of klein). Handig voor kersverse mama’s en papa’s die aan een volledige babyuitzet moeten beginnen… Wij loodsen jullie graag door de wonderlijke wereld der baby’s, met eerlijk advies en een persoonlijke aanpak.

In de winkel hebben we een heel ruim assortiment aan spulletjes en kleertjes maar uiteraard kan er eventueel ook op maat besteld worden. Zo kan iedereen naar eigen smaak een leuk lijstje samenstellen voor de toekomstige baby(s). In de webshop vind je alvast een leuke selectie van onze merkjes maar kom zeker ook eens langs in onze winkel ;-)

Een geboortelijst leggen wij op afspraak. Dit neemt een 3-tal uurtjes in beslag voor een eerste kindje. Dit kan tijdens onze openingsuren elke dag om 10u of om 14u. Een afspraak maken kan via mail: [email protected] of op het nummer 03/344.24.01. Of je kan natuurlijk ook altijd eens binnenspringen in de winkel. We nemen dan een leuke goodiebag met brochures, een papieren ‘alles erop en eraan’- lijstje, staaltjes, … voor u klaar. Dit is gewoon gratis af te halen, zonder verplichtingen. Kom dus gerust even langs voor wat meer info. We vragen om je lijstje toch zeker te komen leggen een 3 a 4 maanden voor de uitgerekende datum. Tijdens de zomermaanden en de kerstvakantie zijn levertermijnen langer dus hou daar rekening mee als je dan uitgerekend bent. Hoe vroeger hoe beter ;-)

DOWNLOAD HIER ONS ALLES-OP-EN-AANLIJSTJE

WAAROM BIJ KLEINE IK?

- Bij ons kan je alles onder één dak vinden: babyartikelen A tot Z, kleertjes van prematuur tot 12 jaar, speelgoed, deco, verzorgingsproducten, meubeltjes, kamers (op bestelling) etc.
- Het lijstje is volledig op maat van jullie wensen, we bestellen bij onze beschikbare leveranciers wat jullie willen
- We werken niet met aankoopverplichting, enkel op solden, slaapkamers en op maat bestelde items
- Persoonlijk advies tijdens het leggen van jullie lijstje en nadien
- Beheer je geboortelijst online, leuke verlanglijstjes aanmaken kan via de webshop, verwijderen of toevoegen gaat wel altijd eerst even via ons, kwestie van overzicht te houden ;-)
- Jullie krijgen een afsluitbon van 10% van het totaal verkochte bedrag op jullie geboortelijst. Eigen aankopen via de lijst tellen ook mee.