Coconuts rode helm, Coco 9 maat XS

XS (44 - 51 cm)
Leeftijd: vanaf ca 1,5 - 2 jaar

CocoNuts

Een Coconuts fietshelm (van dezelfde makers als Trybike) in de kleur Ruby Red. Deze past perfect van kleur bij de rode Trybike loopfiets. Maar uiteraard kan je kind deze helm ook dragen als hij bij jou op de fiets zit of met een andere loop- of trapfiets op stap gaat.

De helm is robuust,  handig en voorzien van de vereiste veiligheidskeurmerken en verpakt in een mooie doos.  De helm heeft een verstelbare binnenring die, door middel van een verstelbare hoofdband,  altijd in de juiste pasvorm te stellen is. De harde buitenschaal geeft de helm, in tegenstelling tot foam-helmen, een langere levensduur en betere bescherming bij kinderen. Door het grotere oppervlak is je kind bij een achterwaartse of zijdelingse val beter beschermd.

Het design, gebruiksgemak en comfort stimuleren de kinderen om deze helm veelvuldig te gaan dragen tijdens (loop)fietsen, skaten of waveboarden.

Kenmerken: Abs hardplastic schaal met foam voering, verstelling middels draaiknop, 11 ventilatiegaten en kinband met snelsluiting.

Tip: Meet de hoofdomtrek van je kind net boven de ogen, op het breedste deel van het hoofd. Dat gaat eenvoudig met een touwtje.

Keurmerk: CE EN1078, ASTM F 1447, ANSI Z90-4, CPSC

Season : NOS