Linea mama preventieve lotion tegen hoofdluis 75ml

Natuurlijk preventieve spray tegen luizen.

Linea mama

€ 16,95
Aantal
- +

Wat handig en makkelijk deze preventieve spray lotion ter voorkoming van het krijgen van hoofdluis van Linea Mamma Baby ! Hoofdluis is bij kinderen een hardnekkig en jaarlijks wederkerend probleem. Je kan het krijgen van hoofdluis voorkomen door het haar van je kind regelmatig te behandelen met deze Lotion. Blijf regelmatig controleren op hoofdluis in de meest risicovolle zone's; achter de oren, in de nek en op de slapen. Deze hoofdluis lotion heeft evenals de shampoo van Linea Mamma Baby dus een prefentieve werking. 

Let op! Mocht er nu sprake zijn van hoofdluis in het haar van je kind, dan moet je daarvoor speciale shampoo gebruiken die de hoofdluis doodt. Dat zijn shampoo's met een geheel andere samenstelling en veel 'agressiever' dan de preventieve shampoo en lotion van Linea Mamma. 

Deze 100% natuurlijke spraylotion is een aanvulling bij de behandeling tegen hoofdluis. Het is geschikt voor kinderen als volwassen en is ideaal voor de dagelijkse preventie tegen hoofdluis. Geschikt voor het hele gezin tijdens periodes met verhoogd risico op hoofdluis. Bijvoorbeeld na de vakantieperiodes op school. 

De formule, combineert essentiële oliën van lavendel, munt, eucalyptus en arganolie, die een onaangename omgeving creëert voor de hoofdluis, en panthenol met verzachtende eigenschappen voor de hoofdhuid. 

Bevat natuurlijke essentiële oliën
Geschikt voor de gevoelige (hoofd)huid
Bevat geen kleurstoffen
Bevat geen siliconen
Bevat geen parabenen
Getest op nickel, chroom en cobalt <1 ppm
Made in Italy 

Season : NOS