Angelcare monitor AC327

angelcare

    • Slaat alarm als er 20 sec. geen ademhalingsbeweging waargenomen wordt.
    • Met draadloos sensormatje.
    • 40% kleinere bewegingsdetector SensAsure™.
    • Camera draaibaar (pan).
    • Uitbreidbaar met extra sensorpad en babymonitor voor tweelingen.

De geluids- en bewegingsbabyfoon met camera AC327 van Angelcare combineert beeld en geluid met de registratie van je baby's ademhaling.

De digitale geluids- en bewegingsbabyfoon heeft een bereik in open ruimte van 250 m. Die digitale Frequency Hopping Spread System-technologie bezorgt je storingvrij beeld én klank. De beeldbabyfoon met lage straling verspringt voortdurend van kanaal. Daardoor verdwijnt storing op 1 kanaal meteen naar de achtergrond, en blijven klank en beeld helder.

Het sensormatje leg je onder de matras van het babybed. Het nieuwste draadloze sensormatje is ideaal voor ouders die geen fan zijn van draden in de babykamer. De nieuwe bewegingsdetector SensAsure™ is bovendien 40% kleiner en werkt minstens even goed! Het sensormatje communiceert via Bluetooth met de ouderunit. Neemt het sensormatje meer dan 20 seconden geen ademhalingsbeweging waar, dan stuurt het een signaal naar de ouderunit. Die laat van zich horen, zodat jij poolshoogte kan nemen in de babykamer.

De AC327 is voorzien van heel wat handige functies. Zo geeft de ouderunit weer hoe warm het is in de babykamer. Wordt de ingestelde minimum of maximum temperatuur overschreden, dan geeft het toestel een waarschuwing. De resultaten van de voorbije 2 maanden worden steeds bijgehouden zodat je de slaap van je baby onder de loep kan nemen en je de juiste kamertemperatuur kan vinden. Het toestel beschikt ook over een terugspreekfunctie (walkie-talkie).

Met de visuele geluidsindicatie op het scherm zijn de geluiden in de kinderkamer ook zichtbaar, zodat je zelfs in lawaaierige omgevingen het gehuil niet kan missen. Om energie te besparen is de AC327 uitgerust met stemactivatie. Baby- en ouderunit verbinden van zodra je baby huilt. Wie liever niets mist, kan ook kiezen voor continu zenden tussen ouder- en baby-unit.

Vanop de ouderunit kan je de camera draaien en/of inzoomen vanuit de ouderunit. Er is ook een panorama-functie mogelijk. De beelden bekijk je op het aanraakscherm met een doorsnede van 10.92 cm. Wil je niet altijd gebruik maken van de camera-functie, dan kan je er bij de babyfoon van Angelcare ook voor kiezen om enkel geluid te ontvangen. Dankzij de infrarood-nachtzichtfunctie kan je ook 's nachts een helder beeld krijgen van je kleine spruit. Zo hoef je niet eens naar je baby's kamer te gaan om een kijkje te nemen.

De camera kan je bijvoorbeeld op een nachtkastje naast je baby's bed zetten, maar bij de AC327 is ook een muurbevestiging inbegrepen.

De baby-unit werkt met een adapter (inbegrepen). De ouderunit werkt met een adapter (inbegrepen) of op een oplaadbare Li-ionbatterij (inbegrepen). Op het scherm kan je op een indicator aflezen of de batterijen bijna leeg zijn.

Praktisch: de AC327 kan je uitbreiden met een extra sensorpad en babymonitor (speciaal voor tweelingen).