Ledikantdeken Vancouver teddy 100x150 - Shadow Pink

- Voorkant: 100% Katoen
- Achterkant: 100% Polyester Teddy
- TOG: 3.1

koeka

De Vancouver ledikantdeken is uitgevoerd in verschillende rijke kleuren en gemaakt van gebrushed katoen. Het dekentje is gevoerd met heerlijk zachte teddy dat zorgt voor een warme luxe uitstraling van het ledikantje. 

Vancouver:
De items uit onze Vancouver collectie zijn gemaakt van een 100% katoen geweven materiaal met gebrushed effect. Dit effect zorgt ervoor dat de stof een heerlijk zacht gevoel geeft. Het materiaal is Öko-tex gecertificeerd, dit houdt in dat het product geen stoffen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van het kindje. 

Wastips:
Om de zachte structuur van deze stof zo lang mogelijk te behouden is het heel belangrijk om de volgende was instructies goed op te volgen. Was dit artikel op een wolwas programma niet warmer dan 30 graden Celsius met een toerental van max. 800. Stop het product daarna op een zo laag mogelijke temperatuur in de droger, hierdoor zullen de vezels weer in hun originele stand gaan staan en blijft dit artikel langer mooi. Na een aantal keer wassen zal de structuur van de stof mogelijk iets veranderen. 

- Machine was, wolwasprogramma 30° Celsius. Apart wassen. Niet bleken. Alleen in de droger drogen op een lage temperatuur. Strijken op lichte temperatuur om terug in originele vorm te komen.

Season : NOS