Tijd voor een geboortelijst? Wij maken er tijd voor!

Bij Kleine Ik kan u natuurlijk ook terecht voor geboortelijsten! Bijzonder handig voor de kersverse mama en papa, die nog alles nieuw moet aankopen...  Wij loodsen u graag door de wonderlijke wereld der baby's, met eerlijk advies en een persoonlijke aanpak!

In de winkel hebben we al een heel ruim assortiment aan spulletjes en uiteraard wordt er ook veel op maat besteld, zo kan iedereen naar eigen smaak hun geboortelijst samenstellen  (op de webshop vind u slechts een kleine selectie van onze artikelen)

Ook als het al uw tweede of derde kindje is, bent u bij ons meer dan welkom voor alle lijstjes: groot of klein.

Wil u zeker niets vergeten? Vraag naar onze 'alles erop en eraan'-lijst: een volledige lijst met alles wat kersverse ouders nodig kunnen hebben.

Maak gerust een afspraak met ons om uw geboortelijst te bespreken. Dat kan via mail op het adres info@kleine-ik.eu , of op het nummer 03/344.24.01. Of u kan natuurlijk ook altijd eens binnenspringen in de winkel. We hebben ook een infozakje met brochures, een alles erop en eraan lijstje, staaltjes, .. voor u klaar, gratis af te halen. Kom dus snel langs!

 

 

Op zoek naar een geboortelijst?Voor de ouders