anker water bottle stripe rose

Waterfles stripe rose

liewood

€ 27,00
Season
Aantal
- +
Het is hier! Het is eindelijk hier - onze langverwachte Anker Waterfles! De super coole waterfles kan zowel 375 ml vloeistof warm en koud houden. Het wordt geleverd met een normaal deksel en een sportdeksel.

De ANKER waterflessen zijn gemaakt van het beste kwaliteitsstaal op de markt: 18/8 staal. Het staal is super duurzaam en kan praktisch niet uit elkaar worden gescheurd. Er zijn geen coatings aan de binnenkant en het geeft geen enkele vorm van chemicaliën of smaken.

De waterfles bevat 350 ml vloeistof.

De waterfles heeft een thermische functie en houdt vloeistoffen tot 12 uur heet en koud tot 24 uur.

De waterfles wordt geleverd met zowel een sportdeksel als een stalen deksel, waardoor hij zowel voor kinderen als volwassenen bruikbaar, praktisch en cool is.

Het stalen deksel is een schroefdop gemaakt van staal zoals de fles.

Het sportdeksel is gemaakt van PP en is BPA-vrij.

Beide deksels hebben een handvat, zodat ze gemakkelijk aan een tas of kinderwagen kunnen worden bevestigd. Beide deksels zijn volledig strak door de siliconen in de deksels, die ook BPS-vrij zijn.

De waterfles moet met de hand worden gewassen met een flessenborstel vanwege het gekleurde oppervlak en de thermische functie.

De waterfles kan niet in de magnetronoven gaan.

De verf op de waterfles is duurzaam, op waterbasis en de inhoud van de leads is onbeduidend en voldoet aan de EU-voorschriften.

Staal is het beste materiaal om te gebruiken met eten en drinken.


Kleur: Streep: Roos / Creme de la creme
Kwaliteit: roestvrij staal
Afmetingen: 17 x 7 cm
Wasvoorschriften: Was alleen met de hand.
Season : NOS