Skip to content

Wil je graag een cadeau kopen op een geboortelijstje?

Zelf een geboortelijstje leggen?

Bij Kleine Ik kan je uiteraard ook ook terecht voor een geboortelijstje (groot of klein). Handig voor kersverse mama’s en papa’s die aan een volledige babyuitzet moeten beginnen… Wij loodsen jullie graag door de wonderlijke wereld der baby’s, met eerlijk advies en een persoonlijke aanpak.

In de winkel hebben we een heel ruim assortiment aan spulletjes en kleertjes maar uiteraard kan er eventueel ook op maat besteld worden. Zo kan iedereen naar eigen smaak een leuk lijstje samenstellen voor de mini.

Op de webshop vind je alvast een leuke selectie van onze merkjes.

Wil je zeker niets vergeten? Vraag naar ons ‘alles erop en eraan’-lijstje in de winkel: een volledige lijst met alles wat kersverse ouders nodig kunnen hebben.

Maak gerust een afspraak om uw geboortelijst vast te leggen. Dat kan via mail: info@kleine-ik.eu of op het nummer 03/344.24.01. Of je kan natuurlijk ook altijd eens binnenspringen in de winkel he. We hebben ook een goodiebag met brochures, een ‘alles erop en eraan’- lijstje, staaltjes,… voor u klaar. Dit is gewoon gratis af te halen. Kom dus snel langs voor wat meer info. We vragen om je lijstje toch zeker te komen leggen een 3 a 4 maanden voor de uitgerekende datum.