Menu
Geboortelijst?
Wij maken er tijd voor!
Meer info

Openingsuren


A
lle dagen open van 10u00 - 18u00

Zondag gesloten

Vandaag 14/02 gesloten vanaf 16u wegens collectieaankoop

 

 

 

In februari 2013 zorgden zaakvoersters Annelies en Vero voor de oprichting van babyspeciaalzaak 'kleine ik', een droom die voor hen allebei in vervulling kwam.

Kleine ik is een winkel die de nadruk legt op kleine spruitjes van 0 tot 6 jaar, We selecteren hippe en trendy merken, de laatste nieuwe spulletjes zal u dan ook steevast bij ons aantreffen.

Bij ons vindt u alles wat een baby nodig heeft, gaande van eerste fopspeen, kleertjes, papflesjes, badjes, wandelwagens, tot volledige inrichtingen voor kinderkamers

We hebben altijd een ruim aanbod aan kledij in stock, gaande van premature en newbornkledij, tot kinderkledij voor kinderen tot en met zes jaar. .

Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding en staan steeds klaar om elke vraag te beantwoorden. Persoonlijke aanpak en advies op maat staan bij ons op de 1ste plaats. Zo maken wij het verschil tegenover de andere (grote) babyketens.

De ligging vlakbij het ziekenhuis in Bornem is natuurlijk niet toevallig gekozen, maar zorgt ervoor dat we vlakbij ons cliënteel staan.

Omdat service bij ons enorm belangrijk is zorgen we ook voor gratis levering van de grote artikels, zoals luiertafels, parken, bedjes en kamers. Deze dienst geldt voor levering tot 25 kilometer van onze zaak in Bornem.

 


Babyspeciaalzaak Kleine Ik

Nieuwstraat 2
2880 Bornem
Ligging

Tel.: 03 344 24 01
Fax: 03 344 24 02

info@kleine-ik.eu
BTW BE0849 771 468

Back to Top